Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αναλήψεως
Πανηγύρεις Αναλήψεως

Πανηγύρεις Αναλήψεως

 

 

Την μεγίστη Δεσποτική της Θείς Ανλήψεως εορτάζει η Εκκλησία την Πέμπτη 25/5.

Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο  φερώνυμος ναός του , όπου την παραμονή της ς, στις 6.30μ.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία της Ενάτης Ώρας του .

Στις 7.30μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας  Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο, συγχοροστατούντος του  μητροπολίτου Δημητριάδος  Ιγνατίου.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Στις 6.30μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της Πανηγύρεως δημοσιεύεται στην της imd.gr

Την εορτή της Θείας Αναλήψεως πανηγυρίζουν επίσης, οι κάτωθι ναοί:

Αναλήψεως ς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αναλήψεως Αχιλλείου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, αρχιερατικού επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αναλήψεως Ελάφου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αθανασίου Παραβάντσου, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Αθανασίου Μακρή, αρχιερατικού επιτρόπου ς, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση