Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίου Γεωργίου
Πανηγύρεις Αγίου Γεωργίου

Πανηγύρεις Αγίου Γεωργίου

Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου εορτάζει η Εκκλησία  την Δευτέρα 23/4.

Στην  πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Βόλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος  Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός ς

Την παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου ς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου,γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κάτω Λεχωνίων

Την παραμονή της εορτής, 22/4, θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του  μητροπολίτου Δημητριάδος  Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Το απόγευμα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Μιχαήλ Τσούτσα, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Μικροθηβών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Θεοδώρου Μπατάκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Φερών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Κων/νου Αυγέρη, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Μηλεών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Στεργίου Τζήμκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Χαριλάου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Σεβαστιανού Ζερβού, αρχιερατικού επιτρόπου Κισσού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Δημητρίου Ξυνογαλά, αρχιερατικού επιτρόπου Ζαγοράς, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νηλείας

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Γεωργίου Κωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του π. Ιωάννου Καμακά, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κεραμιδίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γλαφυρών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Θάνου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Ιωάννου Ντίνου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κυνηγών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Κων/νου Φλάκη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κοκκίνας

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Παναγιώτη Κολο, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου ς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση