Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίου Αθανασίου  
Πανηγύρεις Αγίου Αθανασίου   

Πανηγύρεις Αγίου Αθανασίου  

Την μνήμη του  του Μεγάλου, τιμά η Εκκλησία το Σάββατο 18/1.

 

Στην  πανηγυρίζουν οι κάτωθι ναοί:

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος   Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη. πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Συμεών εωργιάδου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος τουαρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Νικοδήμου Αγαθονίκου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Αθανασίου Παραβάντσου, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Σεβαστιανού Ζερβού, αρχιερατικού επιτρόπου Κισσού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Νεκταρίου Υφαντίδη, ηγουμένου της  Μονής Παναγίας Άνω Ξενιάς, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. εωργίου Μπέκα, αρχιερατικού επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση