Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου
Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου

Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου

 

 

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού, τιμά η Εκκλησία  την 10/2.

Στην πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί αοί:

  Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου

Την παραμονή της ς, στις 6.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου   Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Αγίου Χαραλάμπους υ

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του επισκόπου Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους (ενορίας Αγίων έας Ιωνίας)

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Εορτή Αγίου Βλασίου

 Την Δευτέρα 11/2 η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου και στην  Μητρόπολη πανηγυρίζει ο του ομωνύμου χωρίου του Πηλίου.

Την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση