Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου
Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Στην ο Δημητριάδος

 Την Μνήμη των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου τιμά η Εκκλησία  την Παρασκευή 29/6.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Τοπική Εκκλησία θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Ν. Ιωνίας, όπου την παραμονή της ς, στις 7.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στο τέλος του Εσπερινού θα πραγματοποιηθεί λιτανεία της ιεράς Εικόνος των Αγίων στους δρόμους της ενορίας.

Στις 22.30 θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία.

Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική . Ο Δημητριάδος , ως τοποτηρητής της χηρεύουσας Μητροπόλεως Λαρίσης, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης.

Στην πανηγυρίζουν επίσης:

Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αργαλαστής

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κατηχωρίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Σκλήθρου Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση