Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου
Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Την Μνήμη των Αγίων πρωτοκορυφίων Αποστόλων Πέτρου κι Παύλου τιμά η Εκκλησία την Δευτέρα 29/6.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Τοπική μας Εκκλησία θα είναι ο ομώνυμος ναός της ς, όπου την παραμονή της ς, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 7.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτη ΔημητριάδοςΙγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Στις 10,00 μ.μ. θα ξεκινήσει αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.

Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του επισκόπου Ολς Επιφανίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 6.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθεόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου.

Στην πανηγυρίζουν επίσης:

Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου ς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κατηχωρίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Σκλήθρου ς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση