Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου
Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

 

Λαϊκό Πανηγύρι στην Ν. Ιωνία

Την Μνήμη των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων τιμά η Εκκλησία το Σάββατο 29/6.

Επίκεντρο του εορτασμού στην τοπική  Εκκλησία θα είναι ο ομώνυμος της Ν. Ιωνίας, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος  Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Σημειώνεται πως ο Απόστολος Παύλος είναι προστάτης του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς θα παραστεί στην εν λόγω ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς, οι Υποδιευθυντές του Επιτελείου, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και οι Διοικητές, κατά περίπτωση, των Διοικήσεων Αξιωματικών της Διευθύνσεως

Στο τέλος του Εσπερινού θα πραγματοποιηθεί λιτανεία της ιεράς Εικόνος των Αγίων στους δρόμους της ενορίας.

Στις 10.30 θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 7.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθεόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου.

Στις 8.30 μ.μ. στο προαύλιο του Ιερού Ναού θα πραγματοποιηθεί ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΧΟΡΕΥΤ ΣΥΝΟΛΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΗΥΡΙ. Θα συμμετέχει το Χορευτικό σύνολο της Μητροπόλεως.

Στην πανηγυρίζουν επίσης:

Αγίων Αποστόλων Αργαλαστής

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κατηχωρίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Σκλήθρου Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση