Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων
Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων

Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων

Την Σύνξη των Αγίων Δώδεκ Αποστόλων εορτάζει η Εκκλησία  την 30/6.

Στην  Μητρόπολη πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί αοί:

Αγίων Αποστόλων Αγριάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του μητροπολίτη Δημητριάδος   Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίων Αποστόλων Παλαιοκάστρου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του πρωτ. Χρήστου Χαχαμίδη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Κων/νου Φλάκη, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίων Αποστόλων Κωφών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. εωργίου ιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, αρχιερατικού επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίων Αποστόλων Νερομύλων Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Αθανασίου Μακρή, αρχιερατικού επιτρόπου ς, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση