Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίων Αναργύρων
Πανηγύρεις Αγίων Αναργύρων

Πανηγύρεις Αγίων Αναργύρων

Την μνήμη των Αγίων Ιτρών Ανργύρων Κοσμά και Δαμιανού των Ρωμαίων πανηγυρίζει η Εκκλησία την 1/7.

Στην Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν:

Την παραμονή της ς, στις 7.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, χοροστατούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ο επίσκοπος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, όπου θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού π. Θεοδώρου Λιακόπουλου.  

 Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων Βόλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων Πορταριάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αγάθωνος Ντάτσιου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

  Κάτω Λεχωνίων

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Δημητρίου Καποδίστρια, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση