Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίων Αναργύρων
Πανηγύρεις Αγίων Αναργύρων

Πανηγύρεις Αγίων Αναργύρων

στους

 

Την μνήμη των  Κοσμά και Δαμιανού των Ασιατών, τιμά η Εκκλησία μας την Δευτέρα 1/11.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά θα είναι ο ομώνυμος ναός του Βόλου, όπου την παραμονή, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις 10:00 μ.μ. θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στη 1:00 π.μ.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 5:00 μ.μ. θα ψαλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση των .

Από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00  μ.μ. στο προαύλιο του ναού θα διενεργηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της τοπικής  Εκκλησίας, προκειμένου να ανακουφιστούν οι συμ που έχουν άμεση ανάγκη από αίμα, για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ς τους.

Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων πανηγυρίζει, επίσηςο ομώνυμος ναός της Πορταριάς, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος  Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Αγάθωνος τάτσιου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση