Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίας Μαρίνης
Πανηγύρεις Αγίας Μαρίνης

Πανηγύρεις Αγίας Μαρίνης

Την μνήμη της Αγίς Μεγλομάρτυρος Μαρίνης εορτάζει η Εκκλησία   το Σάββατο 17/7.

Στην  πανηγυρίζουν οι κάτωθι :

 

Αγίας Μαρίνης Βόλου (όπισθεν Αγίας Παρασκευής)

Την παραμονή της ς θα τελεστεί στις 7.30 μ.μ. ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου    Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ο Εσπερινός θα μεταδοθεί απ' ευθείας από  τηλεοπτικό σταθμό  , τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και το κανάλι της Μητροπόλεως στο youtube.

Στις 10.00 μ.μ. θα ξεκινήσει   Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.

Ανήμερα της ς, θα τελεστεί πανηγυρική .

Στις 7.30 μ.μ. ο Μεθέορτος Εσπερινός και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

 

Αγίας Μαρίνης Παγασών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Αγίας Μαρίνης Αφήσου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

   Αγίας Μαρίνης Κισσού

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Επιφανίου , ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Αγίας Μαρίνης Παλιουριάς Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Αθανασίου Παραβάντσου, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση