Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίας Κυριακής
Πανηγύρεις Αγίας Κυριακής

Πανηγύρεις Αγίας Κυριακής

 

Την μνήμη της Αγίς Μεγαλομάρτυρος ς εορτάζει η Εκκλησία   την Τρίτη 7/7.

Στην  Μητρόπολη Δημητριάδος επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο ομώνυμος ναός του Βόλου, όπου την 5/7 θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Δημητριακός .

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας   θα καθιερώσει την προσφάτως φιλοτεχνηθείσα Ιερά Εικόνα της Αγίας, η οποία θα τοποθετηθεί μονίμως σε προσκυνητάρι του ναού.

Στις 7.00 μ.μ. θα τελεστούν ο ς και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Την παραμονή της ς, στις 7.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 10.00 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.

Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 7.30 μ.μ. θα ψαλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Αγίας Κυριακής, προεξάρχοντος του π. Ιωάννου Σωτηροπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίας Κυριακής Τρικερίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. εκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση