Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Ζωοδόχου Πηγής
Πανηγύρεις Ζωοδόχου Πηγής

Πανηγύρεις Ζωοδόχου Πηγής

Την Εορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου Ζωοδόχου Πηγής εορτάζει η Εκκλησία την Παρασκευή 17/4.

Στην Ιερά Μητρόπολη πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Ζωοδόχου Πηγής Λόφου Γορίτσης
Την παραμονή της ς θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αλεξοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ζωοδόχου Πηγής Βυζίτσης
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του Πρωτ. νσταντίνου Φλάκη, ο οποπιος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ζωοδόχου Πηγής Κατηχωρίου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

του Αστικού ΚΤΕΛ

Εν ω μεταξύ, το για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, την Πέμπτη 16 Απριλίου από τις 4.00 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. και την Παρασκευή καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας θα εκτελούνται δρομολόγια από τη αφετηρία του Αναύρου προς το λόφο της ς για τη μετακίνηση των προσκυνητών.
Στη διαδρομή αυτή δεν ισχύουν οι κάρτες ελεύθερης κυκλοφορίας των ΑΜΕΑ, καθώς επίσης οι κάρτες μειωμένου εισιτηρίου των πολυτέκνων , των φοιτητών, και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών της Α' Ζώνης (χρώματος μπλε).
Τα εισιτήρια είναι Β' Ζώνης (χρώματος πράσινο) και ισχύουν οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Β' Ζώνης (χρώματος πράσινο).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση