Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης
Πανηγύρεις Αγίων  Κωνσταντίνου & Ελένης

Πανηγύρεις Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης

Τη μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Βσιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης πανηγυρίζει η Εκκλησία την Πέμπτη 21/5.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο περικαλλής Ιερός αός Αγίου Κωνσταντίνου Βόλου, όπου την παραμονή της ς, στις 7μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Σερρών & ιγρίτης κ. Θεολόγου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Τον κ. Θεολόγο θα πλαισιώσει ο Ποιμενάρχης κ. Ιγνάτιος.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, θ' ακολουθήσει η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην της πόλης, με κατεύθυνση στο μνημείο των Ηρώων, όπου θα τελεστεί Αρτοκλασία.

Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Σερρών & Νιγρίτης κ. Θεολόγου.

Τον κ. Θεολόγο θα πλαισιώσει ο Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. , ο οποίος θα ομιλήσει.

Την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πανηγυρίζουν επίσης:

Ιερός Ναός

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Βασιλείου Ακριβοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γαύριανης

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Υφαντίδη, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Άνω Ξενιάς, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης 111 Π.Μ.

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μαράθου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Παπασακελλαρίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Μιχαήλ Τσούτσα, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση