Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής
Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής

Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής

Την μνήμη της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου τιμά η Εκκλησία μας την Κυριακή 26/7.
Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη θα είναι ο ομώνυμος Ιερός αός του Βόλου, όπου την παραμονή της ς, στις 7.45 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Στις 10.30 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στη 1.00 π.μ.

Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την μνήμη της Αγίας Παρασκευής πανηγυρίζουν επίσης:

Ιερός αός Αγίας Παρασκευής ς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική . Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Σεβαστιανός Ζερβός, Αρχιερατικός Επίτροπος Κισσού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Παρασκευής Νέας Αγχιάλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Λαμπινούς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Δημητρίου, Ιεροκήρυξ, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Καλαμακίου Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Νεκτάριος Δρόσος, Αρχιερατικός Επίτροπος Αγιάς, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Ζαγοράς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής ς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Σούρπης

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Κοκκωτών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Γεώργιος Γιαννιός, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση