Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίας Μαρίνας
Πανηγύρεις Αγίας Μαρίνας

Πανηγύρεις Αγίας Μαρίνας

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας εορτάζει η Εκκλησία την Παρασκευή 17/7.

Στην Ιερά Μητρόπολη πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί αοί:

Αγίας Μαρίνας Κισσού

Την παραμονή της ς, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεβαστιανού Ζερβού, Αρχιερατικού Επιτρόπου Κισσού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου , ενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Μαρίνας Αφήσσου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Μαρίνας Βόλου ( Αγ. Παρασκευής Βόλου)

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Μαρίνας Αλυκών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αλεξοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση