Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ολοκληρώθηκε το 1ο τριήμερο της Χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης στην Ανάληψη
Ολοκληρώθηκε το 1ο τριήμερο της Χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης στην Ανάληψη

Ολοκληρώθηκε το 1ο τριήμερο της Χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης στην Ανάληψη

Ο Ιερός ός Αναλήψεως του Χριστού   πραγματοποίησε  μια «Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση», στον Πολυχώρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Ο ».

Στο ευχάριστο ημερήσιο πρόγραμμα των 40 περίπου παιδιών που συμμετείχαν, Ρομποτικής, Αγιογραφίας και Μουσικής, προσέφεραν την «ειδίκευση στην τεχνολογία», «την καλλιτεχνική πιν» και την «ευχάριστη νότα», αντίστοιχα.

Οι ευφάνταστες κατασκευές, τα λαχταριστά πρωινά , τα διασκεδαστικά παιχνίδια και οι ζεστές αγκαλιές, ήταν οι παράγοντες που έκαναν την «Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση», ένα κυριολεκτικά «παραδεισένιο τριήμερο».

Η τελευταία ημέρα του τριημέρου ολοκληρώθηκε με μια σύντομη που έδωσαν οι μικροί κατασκηνωτές με την παρουσία των γονέων τους, τους οποίους ο προϊστάμενος του ναού π. Δαμασκηνός Κιαμέτης ευχαρίστησε θερμά, για την εμπιστοσύνη και σε αυτή την πρωτοβουλία του ναού και ανακοίνωσε την συνέχιση της προσπάθειας για το τριήμερο μετά την καθώς και για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα του 2020.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση