Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Ολοκληρώθηκε το 1ο τριήμερο της Χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης στην Ανάληψη
Ολοκληρώθηκε το 1ο τριήμερο της Χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης στην Ανάληψη

Ολοκληρώθηκε το 1ο τριήμερο της Χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης στην Ανάληψη

Ο Αναλήψεως του Χριστού Βόλου  πραγματοποίησε  μια «Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση», στον Πολυχώρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Ο Μικρός Παράδεισος».

Στο ευχάριστο ημερήσιο των 40 περίπου παιδιών που συμμετείχαν, καθηγητές Ρομποτικής, Αγιογραφίας και Μουσικής, προσέφεραν την «ειδίκευση στην τεχνολογία», «την καλλιτεχνική πινελιά» και την «ευχάριστη μουσική νότα», αντίστοιχα.

Οι ευφάνταστες κατασκευές, τα λαχταριστά πρωινά γεύματα, τα διασκεδαστικά παιχνίδια και οι ζεστές αγκαλιές, ήταν οι παράγοντες που έκαναν την «Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση», ένα κυριολεκτικά «παραδεισένιο τριήμερο».

Η τελευταία ημέρα του τριημέρου ολοκληρώθηκε με μια σύντομη που έδωσαν οι μικροί κατασκηνωτές με την παρουσία των γονέων τους, τους οποίους ο προϊστάμενος του ναού π. Δαμασκηνός Κιαμέτης ευχαρίστησε θερμά, για την εμπιστοσύνη και σε αυτή την πρωτοβουλία του ναού και ανακοίνωσε την συνέχιση της προσπάθειας για το τριήμερο μετά την Πρωτοχρονιά καθώς και για την Αγία και του 2020.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νεκρό δελφίνι στην Νέα Αγχίαλο #νεκρόδελφίνι - https://t.co/dL4bHl7hNz -

  • Ξεκινάει το έργο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο του Δήμου Σκιάθου #έργοαποχέτευσης - https://t.co/UgWcrSi3B8 -

  • Λαμπάδιασε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στη Χλόη #βαμβακοσυλλεκτικήμηχανή - https://t.co/pwewdRC7Ud -

"Αλιεύοντας" την είδηση