Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ολοκληρώθηκε το 1ο τριήμερο της Χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης στην Ανάληψη
Ολοκληρώθηκε το 1ο τριήμερο της Χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης στην Ανάληψη

Ολοκληρώθηκε το 1ο τριήμερο της Χριστουγεννιάτικης κατασκήνωσης στην Ανάληψη

Ο Ιερός Νός Ανλήψεως του Χριστού Βόλου  πραγματοποίησε  μια «Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση», στον Πολυχώρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Ο ».

Στο ευχάριστο ημερήσιο πρόγραμμα των 40 περίπου παιδιών που συμμετείχαν, καθηγητές Ρομποτικής, Αγιογραφίας και Μουσικής, προσέφεραν την «ειδίκευση στην τεχνολογία», «την καλλιτεχνική πιν» και την «ευχάριστη νότα», αντίστοιχα.

Οι ευφάνταστες κατασκευές, τα λαχταριστά πρωινά , τα διασκεδαστικά παιχνίδια και οι ζεστές αγκαλιές, ήταν οι παράγοντες που έκαναν την «Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση», ένα κυριολεκτικά «παραδεισένιο τριήμερο».

Η τελευταία ημέρα του τριημέρου ολοκληρώθηκε με μια σύντομη που έδωσαν οι μικροί κατασκηνωτές με την παρουσία των γονέων τους, τους οποίους ο προϊστάμενος του ναού π. Κιαμέτης ευχαρίστησε θερμά, για την εμπιστοσύνη και σε αυτή την πρωτοβουλία του ναού και ανακοίνωσε την συνέχιση της προσπάθειας για το τριήμερο μετά την καθώς και για την Αγία και του 2020.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση