Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ο Πολιτισμός στηρίζει το «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»
Ο Πολιτισμός στηρίζει το «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»

Ο Πολιτισμός στηρίζει το «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»

Δύο εκλεκτές καλλιτεχνικές εκ, που διανθίζουν το πρόγραμμα του εορταστικού Δωδεκαημέρου του Μητροπολιτικού Ναού, ενόψει της εορτής του Πολιούχου , θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 6-7/12.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 6/12, ανήμερα της εορτής, εντός του Ναού, θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Βυζ. Μουσικής, στην οποία θα ψάλουν: Α. Η Χορωδία «Φιλοαθωνίται» ς, υπό τη δ/νση του κ. Δημητρίου Μανούση, Καθηγητού της Ανωτάτης Εκκλ/κής Ακαδημίας ς και Β. η Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», υπό τη δ/νση των Μιχαήλ Μελέτη και Ευσταθίου Γραμμένου, Πρωτοψάλτου και Λαμπαδαρίου του Μητροπολιτικού μας Ναού, Αντιστοίχως.

Τη Δευτέρα 7/12, στις 7.30 μ.μ., στο Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Ευρωπαϊκής Μουσικής, με τη συμμετοχή: Α. Της Δημοτικής Χορωδίας Αγριάς, υπό τη δ/νση του κ. Βλάση Μαστρογιάννη και Β. της Δημοτικής Χορωδίας Νέας Αγχιάλου, υπό τη δ/νση του κ. Γεωργίου Διαμαντόπουλου

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι Εκκλ/κοί Σύμβουλοι του Μητροπολιτικού μας Ναού κ.κ. Αρχοντής Παντελόπουλος, Ειρήνη Σγαρδώνη, Απόστολος στούλας και Μαρία Κυριακοπούλου.

Η τιμή της εισόδου στην εν λόγω συναυλία είναι στα 3 ΕΥΡΩ και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Σίτισης «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ», του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού .

Παράλληλα, στον χώρο του Γηροκομείου Βόλου (Αργοναυτών – Κοραή) λειτουργεί Έκθεση των Εικόνων του παλαιού Μητροπολιτικού Ναού, που καταστράφηκε το 1899. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των αντιγράφων των εν λόγω Εικόνων θα διατεθούν, επίσης, για την ενίσχυση του «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση