Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Ο Πολιτισμός στηρίζει το «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»
Ο Πολιτισμός στηρίζει το «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»

Ο Πολιτισμός στηρίζει το «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»

Δύο εκλεκτές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που διανθίζουν το πρόγραμμα του εορταστικού Δωδεκαημέρου του Μητροπολιτικού Ναού, ενόψει της εορτής του Πολιούχου Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 6-7/12.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 6/12, ανήμερα της εορτής, εντός του Ναού, θα πραγματοποιηθεί , στην οποία θα ψάλουν: . Η Χορωδία «Φιλοαθωνίται» Θεσσαλονίκης, υπό τη δ/νση του κ. Δημητρίου Μανούση, Καθηγητού της Ανωτάτης Εκκλ/κής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και Β. η Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», υπό τη δ/νση των Μιχαήλ Μελέτη και Ευσταθίου Γραμμένου, Πρωτοψάλτου και Λαμπαδαρίου του Μητροπολιτικού μας Ναού, Αντιστοίχως.

Τη Δευτέρα 7/12, στις 7.30 μ.μ., στο Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Ευρωπαϊκής Μουσικής, με τη συμμετοχή: . Της Δημοτικής Χορωδίας Αγριάς, υπό τη δ/νση του κ. Βλάση Μαστρογιάννη και Β. της Δημοτικής Χορωδίας Νέας Αγχιάλου, υπό τη δ/νση του κ. Γεωργίου Διαμαντόπουλου

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι Εκκλ/κοί Σύμβουλοι του Μητροπολιτικού μας Ναού κ.κ. Αρχοντής Παντελόπουλος, Ειρήνη Σγαρδώνη, Απόστολος Κωστούλας και Μαρία Κυριακοπούλου.

Η τιμή της εισόδου στην εν λόγω συναυλία είναι στα 3 ΕΥΡΩ και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Σίτισης «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ», του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου .

Παράλληλα, στον Εκθεσιακό χώρο του Γηροκομείου Βόλου ( – Κοραή) λειτουργεί Έκθεση των Εικόνων του παλαιού Μητροπολιτικού Ναού, που καταστράφηκε το 1899. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των αντιγράφων των εν λόγω Εικόνων θα διατεθούν, επίσης, για την ενίσχυση του «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση