Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ο μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος στο Βόλο
Ο μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος στο Βόλο

Ο μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος στο Βόλο

Στην και συγκεκριμένα στο Βόλο, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών  Ευσέβιος, προσκεκλημένος του μητροπολίτη  Ιγνατίου, με την ευκαιρία των εκδηλώσεων της “Ναυτικής Εβδομάδας στο Βόλο ”.

 Ο  κ.Ευσέβιος θα συλλειτουργήσει την Κυριακή 17/6 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, μετά του μητροπολίτη Δημητριάδος  όπου μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ του Αγνώστου Ναυτικού.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα παρακολουθήσει την καταλη εκδήλωση της Ναυτικής Εβδομάδας , με τη μεγάλη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

Την επομένη, Δευτέρα 18/6, ο Σάμου  θα τιμήσει με την παρουσία του, την τελετή λήξης του α' εξαμήνου των μαθημάτων της Ακαδημίας Λαϊκού Πολιτισμού και Τοπικής Ιστορίας της Μαγνήτων Κιβωτού, που θα λάβει χ στις 19.30 στο Συνεδριακό Κέντρο ς στα Μελισσάτικα.

Στην εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί η απονομή του Χρυσού Σταυρού της   στον καταγόμενο εκ Σάμου,  Εμμανουήλ Βαρβούνη, καθηγητή Λαογραφίας και πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου ς και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ακαδημίας Λαϊκού Πολιτισμού & Τοπικής Ιστορίας του πολιτιστικού φορέα Μαγνήτων Κιβωτός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση