Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / “Ο Εσταυρωμένος” επισκέφθηκε την “Κιβωτό του Κόσμου”
“Ο Εσταυρωμένος” επισκέφθηκε την  “Κιβωτό του  Κόσμου”

“Ο Εσταυρωμένος” επισκέφθηκε την “Κιβωτό του Κόσμου”

Στιγμές ζεστασιάς και έντονης συγκίνησης έζησε μία ομάδα 30 εθελοντών – συνεργατών του «Εσταυρωμένου», με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου π. Θεόδωρο Μπατάκα, την Παρασκευή 13/10, στον  χώρο της «Κιβωτού του κόσμου», στο Διμήνι.

Το νέο παράρτημα της σπουδαίου αυτού Οργανισμού για την προστασία εγκαταλελειμμένων παιδιών στεγάζεται σε ένα φυσικό εξαιρετικής ομορφιάς. Με την πίστη πως κάθε πόνος που απαλύνεται, κάθε καρδιά που ανακουφίζεται, έστω και για λίγο, κάθε λόγος που εκφράζεται με σύνεση και καλοσύνη, μετρά σ’ έναν κόσμο που αναζητά τόσο απεγνωσμένα βοήθεια, ο «Ε» επιδίωξε εξ αρχής πνευματική επικοινωνία και συνεργασία με τους υπευθύνους της «Κιβωτού». Με την καρδιά πρόσχαρη και με ένα βιβλίο παραμυθιών (ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, του π. Θ.Μ.) δώρο για το κάθε , οι εθελοντές έγιναν μία μητρική αγκαλιά, αφηγήθηκαν διδακτικές ιστορίες και τραγούδησαν με συνοδεία πιάνου στη χαριτωμένη ομήγυρη. 

Επίσης, συνομίλησαν με την διευθύνουσα του χώρου Αικατερίνη Μαρτίνη, που τους ξενάγησε στους χώρους της φάρμας και τους πληροφόρησε για τις ενδιαφέρουσες δράσεις που πραγματοποιούνται εκεί.  

Όλη η διακονία αποσκοπεί στην ομαλή ψυχική ανάπτυξη των παιδιών και σε μία στοιχειώδη επαγγελματική , ούτως ώστε να εξέλθουν στον κοινωνικό στίβο ενδυναμωμένα και με ένα επαρκές πνευματικό .

Τα παιδιά ανταπέδωσαν αυτή την ευεργεσία και αντιδώρισαν  το χαμόγελο και τον αυθορμητισμό τους.

Η όλων ήταν έκδηλη και η έκλεισε με αμοιβαίες υποσχέσεις για περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των δύο φορέων. 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση