Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” την παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους τροφίμους του ΞΕΝΩΝΑ “ΦΙΛΥΡΑ”
Ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” την παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους τροφίμους του ΞΕΝΩΝΑ “ΦΙΛΥΡΑ”

Ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” την παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους τροφίμους του ΞΕΝΩΝΑ “ΦΙΛΥΡΑ”

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Σ. Σ. Κ. “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, την Κυριακή 31/12, στις 12:45  θα πραγματοποιηθεί μια λιτή, αλλά πολύ ανθρώπινη εκδήλωση επ’ ευκαιρία της εισόδου στο Νέο έτος .

 Συγκεκριμένα, μια αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και των εθελοντών – συνεργατών του Συλλόγου, με επικεφαλής τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”, θα επισκεφθεί τον Ξενώνα “ΦΙΛΥΡΑ”, του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου ,  για να προσφέρει χαρά και ευχές στους εργαζόμενους και στους 17 συνανθρώπους μας, που προσπαθούν να κοινωνικοποιηθούν μετά από τη νοσηλεία τους στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου .

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ευλογία της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον μητροπολίτη  Ιγνάτιο, δώρων και εορταστικό γεύμα προσφορά του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”. 

Ο Σύλλογος, έχει υπό την μέριμνά του και αυτούς τους ευαίσθητους συνανθρώπους  που έχουν άμεση ανάγκη της έμπρακτης και ανιδιοτελούς αγάπης της κοινωνίας. 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση