Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» την παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους τροφίμους του ΞΕΝΩΝΑ «ΦΙΛΥΡΑ»
Ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» την παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους τροφίμους του ΞΕΝΩΝΑ «ΦΙΛΥΡΑ»

Ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» την παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους τροφίμους του ΞΕΝΩΝΑ «ΦΙΛΥΡΑ»

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Σ. Σ. Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», την Κυριακή 31/12, στις 12:45  θα πραγματοποιηθεί μια λιτή, αλλά πολύ ανθρώπινη εκδήλωση επ’ ευκαιρία της εισόδου στο Νέο έτος 2018.

 Συγκεκριμένα, μια αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και των εθελοντών – συνεργατών του Συλλόγου, με επικεφαλής τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», θα επισκεφθεί τον Ξενώνα «ΦΙΛΥΡΑ», του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου,  για να προσφέρει χαρά και ευχές στους εργαζόμενους και στους 17 συνανθρώπους μας, που προσπαθούν να κοινωνικοποιηθούν μετά από τη νοσηλεία τους στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ευλογία της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον μητροπολίτη  Ιγνάτιο, διανομή δώρων και εορταστικό γεύμα προσφορά του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ». 

Ο Σύλλογος, έχει υπό την μέριμνά του και αυτούς τους ευαίσθητους συνανθρώπους  που έχουν άμεση ανάγκη της έμπρακτης και ανιδιοτελούς αγάπης της κοινωνίας. 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μυθωδία στην Πέτρα Ολύμπου δίπλα στις κορφές του Ολύμπου - https://t.co/5bPisGkemy -

  • Ηχοχρώματα στο Μουσικό Χωριό στον Άγιο Λαυρέντιο - https://t.co/geVeYPx77y -

  • Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στις Ερυθρές του δήμου Μάνδρας - https://t.co/m5RlAdxzpl -

"Αλιεύοντας" την είδηση