Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” κοντά στα παιδιά του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου
“Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” κοντά στα παιδιά του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου

“Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” κοντά στα παιδιά του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου

Απογευματινή εκδήλωση για τους τροφίμους του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Ν. Ιωνίας πραγματοποίησε “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, την Πέμπτη 1/6. Πρόκειται για μια καθιερωμένη γιορτή, που οργανώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου, σε συνεργασία με την ομάδα των εθελοντών του, που πραγματοποιεί – καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους – εβδομαδιαίες επισκέψεις στο Ίδρυμα.

Η εκδήλωση άρχισε με προσλαλιά του διευθυντή, ο οποίος καλωσόρισε τον Πρόεδρο του “Ε” και τους συνεργάτες του, ευχαρίστησε από καρδιάς τον Σύλλογο για την πολύχρονη και ευεργετική παρουσία του στο χώρο του Ιδρύματος, τονίζοντας την ανάγκη που έχουν τα για επικοινωνία με ανθρώπους της Εκκλησίας.

Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, τονίζοντας πως “η τακτική παρουσία της ομάδος των εθελοντών μας εκφράζει το ενδιαφέρον της Τοπικής μας Εκκλησίας για την πορεία των παιδιών του Ιδρύματος και πως η του Δ.Σ. είναι να συνεχιστεί η συνεργασία του “Ε” με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του χώρου αυτού, για την καλή λειτουργία του”. Ακολούθησε συζήτηση με τα και μια πλούσια δεξίωση.

Εκ του Γραφείου Τύπου

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τουρνουά rapid στην ακαδημία σκακιστών Βόλου #ΑκαδημίαΣκακιστώνΒόλου - https://t.co/LYV9Bk7Cea -

  • Tηλεφωνική #εξαπάτηση γυναίκας στον Βόλο #εξαπάτηση - https://t.co/yjXycbD7X9 -

  • Ο Δημήτρης Κουρέτας στο Open Office Volos #ΔημήτρηςΚουρέτας #ΟpenOfficeVolos - https://t.co/vmiDWyYcjB -

"Αλιεύοντας" την είδηση