Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Νέες αποστολές με ανθρωπιστική βοήθεια “του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ” και της “ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ”
Νέες αποστολές με ανθρωπιστική βοήθεια “του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ” και της “ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ”

Νέες αποστολές με ανθρωπιστική βοήθεια “του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ” και της “ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ”

Σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕ” και ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών “ΔΙΑΚΟΝΙΑ” πραγματοποίησαν δύο ακόμη ανθρωπιστικές αποστολές για τη στήριξη δεκάδων συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε χώρους σης ή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ένα φορτηγό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού μετέφερε στη πολυπληθή αντρική Λάρισας μια μεγάλη τητα ενδυμάτων (68 μεγάλα χαρτοκιβώτια) για την κάλυψη των αναγκών των απόρων κρατουμένων (750). Μετά από συνεννόηση με την Κοινωνική Υπηρεσία του χώρου σης, ο Σύλλογος, προμήθευσε τη με χειμερινά ενδύματα, για να υπάρχει επάρκεια κατά τη χειμερινή περίοδο. Ο “Εσταυρωμένος”, εργάζεται πάντοτε προλειπτικά προς διευκόλυσνη και της δικής του διακονίας. Οι παρα για άμεση βοήθεια – των ανθρώπων των φυλακών – είναι πολλές και τακτικές.

Επίσης, ένα του “Εσταυρωμένου”, μετέφερε στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών (δομή ΜΟΖΑ) μια ικανοποιητική τητα απορρυπαντικού (σκόνη πλυσίματος για πλύσιμο στο χέρι) για την εξυπηρέτηση των δεκάδων φιλοξενουμένων.

Η νέα πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της υπευθύνου στρατιωτικής αρχής που έχει την ευθύνη λειτουργίας του χώρου φιλοξενίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση