Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Νέες αποστολές με ανθρωπιστική βοήθεια «του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» και της «ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ»
Νέες αποστολές με ανθρωπιστική βοήθεια «του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» και της «ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ»

Νέες αποστολές με ανθρωπιστική βοήθεια «του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» και της «ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ»

Σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών «ΔΙΑΚΟΝΙΑ» πραγματοποίησαν δύο ακόμη ανθρωπιστικές αποστολές για τη στήριξη δεκάδων συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε χώρους κράτησης ή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ένα φορτηγό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού μετέφερε στη πολυπληθή αντρική φυλακή Λάρισας μια μεγάλη ποσότητα ενδυμάτων (68 μεγάλα χαρτοκιβώτια) για την κάλυψη των αναγκών των απόρων κρατουμένων (750). Μετά από συνεννόηση με την Κοινωνική Υπηρεσία του χώρου κράτησης, ο Σύλλογος, προμήθευσε τη φυλακή με χειμερινά ενδύματα, για να υπάρχει επάρκεια κατά τη χειμερινή περίοδο. Ο «Εσταυρωμένος», εργάζεται πάντοτε προλειπτικά προς διευκόλυσνη και της δικής του διακονίας. Οι παρακλήσεις για άμεση βοήθεια – των ανθρώπων των φυλακών – είναι πολλές και τακτικές.

Επίσης, ένα αυτοκίνητο του «Εσταυρωμένου», μετέφερε στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών (δομή ΜΟΖΑ) μια ικανοποιητική ποσότητα απορρυπαντικού (σκόνη πλυσίματος για πλύσιμο στο χέρι) για την εξυπηρέτηση των δεκάδων φιλοξενουμένων.

Η νέα αποστολή πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της υπευθύνου στρατιωτικής αρχής που έχει την ευθύνη λειτουργίας του χώρου φιλοξενίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η μνήμη του Χριστοδούλου θα είναι πάντα ζωντανή σε όλους τους Έλληνες»… - https://t.co/X3IgA8mfvw -

  • "Το Πραξικόπημα" σε Μεταξουργείο και Αχίλλειον - https://t.co/U7RatXoiS0 -

  • Εκτός ρύθμισης των 120 δόσεων χιλιάδες επιστήμονες - https://t.co/GgXTR6wXX8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση