Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Νέες ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες του «Εσταυρωμένου»
Νέες ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες του «Εσταυρωμένου»

Νέες ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες του «Εσταυρωμένου»

 

Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Μητροπόλεως Δημητριάδος – παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» – διένειμε μια ικανή ποσότητα παραϊατρικού υλικού σε πέντε  Κέντρα Υγείας της περιοχής .

Ο «Ε» και οι κοινωνικές δομές της τοπικής  Εκκλησίας, έχουν επαναλάβει την κίνηση αυτή και στο παρελθόν, για να στηρίξουν τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων στα τοπικά νοσηλευτικά ιδρύματα, που και αυτά βιώνουν την κρίση στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Όλες τις προσφορές που καταφθάνουν στο ΚΕ.Δ.Α.Β., τις διαχειρίζεται το Δ.Σ. του συλλόγου και διανέμονται με διάκριση  σε άπορα πρόσωπα, οικογένειες και κοινωνικές υπηρεσίες που στερούνται τα υλικά αυτά.

Παράλληλα, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) διένειμε μια μεγάλη ποσότητα ειδών καθαρισμού, που προσέφερε γνωστή επιχείρηση των Αθηνών, σε Ιερές Μονές της περιοχής, αλλά και σε διάφορες κοινωνικές υπηρεσίες.

Γκρίζαραν τα μαλλιά μου κάνοντας όλα τα ρεπορτάζ σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα επί 25 συναπτά έτη και μετά από πολύ ώριμη σκέψη πείστηκα τελικά να εμπλακώ σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα. Είναι μια νέα ...πρίζα , η οποία μπορεί να έχει άλλο γούστο, αλλά κι εδώ απαιτείται αμεσότητα , εγκυρότητα και ποιότητα, τρία βασικά στοιχεία που αρμόζουν -κατά την ταπεινή μου γνώμη-στη δημοσιογραφία. Τα υπόλοιπα επί του πιεστηρίου....

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι μαρκαρισμένα ( απαιτείται )

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ημερίδα "Θεσσαλία-Μακεδονία, μία διαχρονική ιστορική και φιλοσοφική προσέγγιση "στο Βελεστίνο… - https://t.co/OWPNVhc6Hc -

  • Το πρώτο βιβλίο της θα παρουσιάσει στον Βόλο, η Ρένια Αβαράκη- Αγραφιώτη - https://t.co/N7eZO0dRiV -

  • Δενδροφύτευση στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου - https://t.co/dAJavDWvVl -

"Αλιεύοντας" την είδηση