Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Νέα ανθρωπιστική αποστολή του “Εσταυρωμένου” στην γυναικεία φυλακή Ελαιώνα
Νέα ανθρωπιστική αποστολή του “Εσταυρωμένου” στην γυναικεία φυλακή Ελαιώνα

Νέα ανθρωπιστική αποστολή του “Εσταυρωμένου” στην γυναικεία φυλακή Ελαιώνα

έα ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Γυναικεία Φυλακή Ελαιώνα Θηβών. Συγκεκριμένα, παραδόθηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία της φυλακής μια μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικού υλικού (ενδύματα, υποδήματα κ.ά.) για τις δεκάδες άπορες της φυλακής, όπου “φιλοξενούνται” (κατ' ανάγκην) και μικρά κρατουμένων.

Ο “Εσταυρωμένος”, με την πολύτιμη βοήθεια των δεκάδων συνεργατών του, στηρίζει εμπράκτως κάθε θεάρεστη προσπάθεια οποιασδήποτε Κοινωνικής Υπηρεσίας που θα ήθελε την του.

Με τον τρόπο αυτό, καλύπτονται πολλά κενά που δημιουργούνται από την ανικανότητα της Ελληνικής Πολιτείας να συασταθεί στους άπορους κρατούμενους που δεν έχουν τα άκρως απαραίτητα για την ανθρώπινη διαβίωσή τους.

Το () της και Αλμυρού – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΟΥ” – συνεχίζει το έργο του με αμείωτο ενδιαφέρον και ζήλο.

Η προσφορά της Τοπικής Εκκλησίας έχει απλωθεί σ' ολόκληρη την – όπου κι αν λειτουργεί χώρος κράτησης ή οργανωμένος χώρος φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών ή όπου υπάρχουν συνάνθρωποι που υποφέρουν λόγω θεομηνιών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση