Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Νέα ανθρωπιστική αποστολή του “Εσταυρωμένου” στην γυναικεία φυλακή Ελαιώνα
Νέα ανθρωπιστική αποστολή του “Εσταυρωμένου” στην γυναικεία φυλακή Ελαιώνα

Νέα ανθρωπιστική αποστολή του “Εσταυρωμένου” στην γυναικεία φυλακή Ελαιώνα

Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Γυναικεία Φυλακή Ελαιώνα Θηβών. Συγκεκριμένα, παραδόθηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία της φυλακής μια μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικού υλικού (ενδύματα, υποδήματα κ.ά.) για τις δεκάδες άπορες κρατούμενες της φυλακής, όπου “φιλοξενούνται” (κατ’ ανάγκην) και μικρά παιδιά κρατουμένων.

Ο “Εσταυρωμένος”, με την πολύτιμη βοήθεια των δεκάδων συνεργατών του, στηρίζει εμπράκτως κάθε θεάρεστη προσπάθεια οποιασδήποτε Κοινωνικής Υπηρεσίας που θα ήθελε την συνεργασία του.

Με τον τρόπο αυτό, καλύπτονται πολλά κενά που δημιουργούνται από την ανικανότητα της Ελληνικής Πολιτείας να συμπαρασταθεί στους άπορους κρατούμενους που δεν έχουν τα άκρως απαραίτητα για την ανθρώπινη διαβίωσή τους.

Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ..Β.) της Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ” – συνεχίζει το του με αμείωτο ενδιαφέρον και ζήλο.

Η προσφορά της Τοπικής Εκκλησίας έχει απλωθεί σ’ ολόκληρη την Ελλάδα – όπου κι αν λειτουργεί χώρος κράτησης ή οργανωμένος και μεταναστών ή όπου υπάρχουν συνάνθρωποι που υποφέρουν λόγω θεομηνιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τι γνωρίζουμε για την Όμικρον: Ιλιγγιώδης η μετάδοση, σημαντική η τρίτη δόση εμβολίου #μετάλλαξηΌμικρον - https://t.co/FiClxazRvG -

  • Eξ' αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Π.Θ. #ΚΕΔΙΒΙΜ - https://t.co/5DIeXqRdgB -

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

"Αλιεύοντας" την είδηση