Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Μνήμη Τριών Ιεραρχών
Μνήμη Τριών Ιεραρχών

Μνήμη Τριών Ιεραρχών

Θα τιμηθούν δύο παλαίμαχοι εκπαιδευτικοί

Την μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών και Προστατών της Ελληνικής Παιδείας, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, θα τιμήσει τη τοπική Εκκλησία της την Κυριακή 30/1.

Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, όπου θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του μητροπολίτου Ιγνατίου.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, θα τελεστεί αρτοκλασία υπέρ υγείας των εκπαιδευτικών της επαρχίας μας και μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων εκπαιδευτικών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση για δύο καταξιωμένους παλαίμαχους εκπαιδευτικούς, την φιλόλογο – καθηγήτρια  Αλίκη Μούτου και τον δάσκαλο Νικόλαο Διαμαντάκο. Εις αμφοτέρους ο  κ. θα απονείμει την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της Μητροπόλεως Δημητριάδος, τον Χρυσό Σταυρό μετά Διπλώματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση