Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Μνήμη Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου του εκ Ζαγοράς
Μνήμη Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου του εκ Ζαγοράς

Μνήμη Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου του εκ Ζαγοράς

Την μνήμη του Αγίου εομάρτυρος Τριανταφύλλου του εκ Ζς τιμά η Τοπική Εκκλησία την Τετάρτη 8/8.

 

Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο ομώνυμος Ιερός αός της Ζς, όπου την παραμονή της εορτής, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του αρχιμ. Σεβαστιανού Ζερβού, αρχιερατικού επιτρόπου Κισσού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 7.30 μ.μ., στην παλαιά Ιερά Ζαγοράς, θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση, χοροστατούντος του μητροπολίτη Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αμέσως μετά, στο προαύλιο της Μονής θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνική εκδήλωση, με την συμμετοχή του Χορευτικού Συνόλου, του Υδραίικου Ναυτικού Ομίλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αυγουστιάτικες Παρα 2018», που διοργανώνει ο Πολιτισμού της Τοπικής Εκκλησίας «Μαγνήτων Κιβωτός».

 Την μνήμη του πανηγυρίζει, επίσης, ο ομώνυμος Νέων Παγασών.

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση