Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Λήξη κατηχητικών και ποδοσφαιρικός αγώνας
Λήξη κατηχητικών και ποδοσφαιρικός αγώνας

Λήξη κατηχητικών και ποδοσφαιρικός αγώνας

Το Σάββατο, 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η λήξη των κατηχητικών σχολείων των ναών Αγ. Αναργύρων και Αγ. και Παναγίας Διμηνίου.

Αφορμή για να γίνει η εκδρομή στο Παλιούρι, στον ναό του Αγ. Νικολάου. Τελέστηκε με τον  π. Νικόλαο Νασιώκα, ο οποίος κήρυξε και το Θείο λόγο, καθώς και τον π. Κωνσταντίνο Δράπανο.

Ο π. Νικόλαος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους κατηχητές που είχε ως αποτέλεσμα να στέλνουν τα παιδιά τους στο κατηχητικό κατά τη διάρκεια της φετινής, δύσκολης χρονιάς που περάσαμε λόγω της πανδημίας.

Στη συνέχεια προσφέρθηκε πρωινό σε όλους και τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι στον όμορφο περίβολο του ναού.

Στο τέλος δόθηκαν σε καθένα χωριστά τα ενθύμιά τους, καθώς και ευχές για ένα καλό και χαρούμενο καλοκαίρι, με την υπόσχεση ότι όλοι μαζί και ακόμη περισσότεροι θα τα ξαναπούν του χρόνου.

Να σημειωθεί ακόμη ότι στο πλαίσιο της λήξης των μαθημάτων των κατηχητικών σχολείων πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός μεταξύ των αγοριών Γυμνασίου – Λυκείου των ενοριών της Αναλήψεως, των Αγ. Αναργύρων και του Αγίου Δημητρίου, με τον υπεύθυνο κατηχητή Παναγιώτη Παλάσκα, στο της Αγ. Άννας.

Η συμπεριφορά των παικτών ήταν συγκινητική, γιατί όλοι έβαλαν κατά μέρος την επιθυμία τους για προσωπική διάκριση, δείχνοντας ευγενή άμιλλα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση