Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » “Λεμονάδα Σπιτική” – Νέα Διαδικτυακή Κατηχητική Εκπομπή
“Λεμονάδα Σπιτική” – Νέα Διαδικτυακή Κατηχητική Εκπομπή

“Λεμονάδα Σπιτική” – Νέα Διαδικτυακή Κατηχητική Εκπομπή

«Λεμονάδα σπιτική» είναι η νέα παιδική διαδικτυακή εκπομπή που έρχεται νοερά να «δροσίσει» τα παιδιά μέσα στη θερινή περίοδο που μόλις ξεκίνησε.

Πρόκειται για ένα φρέσκο παιδικό διαδικτυακό μαγκαζίνο, με ποικίλη θεματολογία, όπως τραγούδι, παιχνίδι, χειροτεχνία, συνταγές, συνεντεύξεις.

Ο βασικός πυλώνας του κάθε επεισοδίου αποτελεί μια αξία ς, όπως η αγάπη, η φιλία, η συγχωρητικότητα, που αναλύεται με τρόπο εύληπτο στα παιδιά.

Η έμπνευση και η υλοποίηση της «Λεμονάδας Σπιτικής» είναι πρωτοβουλία του π. Δαμασκηνού Κιαμέτη, υπευθύνου του παιδοτόπου «Ο Μικρός Παράδεισος» του ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Η ιδέα γεννήθηκε μέσα στις δυσμενείς συνθήκες που επέβαλε στην καθημερινότητα η πανδημία του κορωναϊού και έρχεται να προσφέρει μέσα από το διαδίκτυο, σύγχρονη θρησκευτική κατήχηση και πρωτότυπη δημιουργική απασχόληση στα παιδιά μας.

Τα γυρίσματα των επεισοδίων πραγματοποιούνται στους σύγχρο και καλαίσθητους χώρους του πολυχώρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Ο Μικρός Παράδεισος» του ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Οικοδεσπότες και παρουσιαστές είναι η Χάιδω Αναστασίου και η θεατρολόγος-  Βίκυ Νινιζοπούλου.

Η επιμέλεια και η πρωτότυπη τίτλων αποτελούν έργο του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Ευστρατιάδη.

Τα , θα μπορούν οι μικροί φίλοι και όχι μόνο, να τα παρακολουθήσουν μέσα από το κανάλι της Μητροπόλεως στο Υoutube: IMDimitriados (https://www.youtube.com/user/IMDimitriados) .

Ακόμη, μπορείτε μαθαίνετε τα τελευταία νέα, τα νέα και να αλληλεπιδράτε, μέσα από τη σελίδα στο : «Ο Μικρός Παράδεισος – Πολυχώρος Δημιουργικής Απασχόλησης» @mikrosparadeisoskdap2019, ή επικοινωνώντας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: mikros.paradeisos.kdap@gmail.com

Τα τρία πρώτα επεισόδια, μπορείτε να δείτε από την ιστοσελίδα  imd.gr ή πατώντας παρακάτω:

 

Λεμονάδα Σπιτική – Επεισόδιο 1

 

Λεμονάδα Σπιτική – Επεισόδιο 2

 

Λεμονάδα Σπιτική – Επεισόδιο 3

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση