Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / “Λεμονάδα Σπιτική” – Νέα Διαδικτυακή Κατηχητική Εκπομπή
“Λεμονάδα Σπιτική” – Νέα Διαδικτυακή Κατηχητική Εκπομπή

“Λεμονάδα Σπιτική” – Νέα Διαδικτυακή Κατηχητική Εκπομπή

«Λεμονάδα σπιτική» είναι η νέα παιδική διαδικτυακή εκπομπή που έρχεται νοερά να «δροσίσει» τα παιδιά μέσα στη θερινή περίοδο που μόλις ξεκίνησε.

Πρόκειται για ένα φρέσκο παιδικό διαδικτυακό μαγκαζίνο, με ποικίλη θεματολογία, όπως τραγούδι, παιχνίδι, χειροτεχνία, συνταγές, συνεντεύξεις.

Ο βασικός πυλώνας του κάθε επεισοδίου αποτελεί μια αξία ζωής, όπως η αγάπη, η φιλία, η συγχωρητικότητα, που αναλύεται με τρόπο εύληπτο στα παιδιά.

Η έμπνευση και η υλοποίηση της «Λεμονάδας Σπιτικής» είναι πρωτοβουλία του π. Δαμασκηνού Κιαμέτη, υπευθύνου του παιδοτόπου «Ο Μικρός Παράδεισος» του ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Η ιδέα γεννήθηκε μέσα στις δυσμενείς συνθήκες που επέβαλε στην καθημερινότητα η πανδημία του κορωναϊού και έρχεται να προσφέρει μέσα από το διαδίκτυο, σύγχρονη θρησκευτική κατήχηση και πρωτότυπη δημιουργική απασχόληση στα παιδιά μας.

Τα γυρίσματα των επεισοδίων πραγματοποιούνται στους σύγχρονους και καλαίσθητους χώρους του πολυχώρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Ο Μικρός Παράδεισος» του ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Οικοδεσπότες και παρουσιαστές είναι η εκπαιδευτικός Χάιδω Αναστασίου και η θεατρολόγος-εκπαιδευτικός  Βίκυ Νινιζοπούλου.

Η μουσική και η πρωτότυπη μουσική τίτλων αποτελούν του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Ευστρατιάδη.

Τα επεισόδια, θα μπορούν οι μικροί φίλοι και όχι μόνο, να τα παρακολουθήσουν μέσα από το κανάλι της Μητροπόλεως Δημητριάδος στο Υoutube: IMDimitriados (https://www..com/user/IMDimitriados) .

Ακόμη, μπορείτε μαθαίνετε τα τελευταία νέα, τα νέα και να αλληλεπιδράτε, μέσα από τη σελίδα στο Facebook: «Ο Μικρός Παράδεισος – Πολυχώρος Δημιουργικής Απασχόλησης» @mikrosparadeisoskdap2019, ή επικοινωνώντας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: mikros.paradeisos.kdap@gmail.com

Τα τρία πρώτα επεισόδια, μπορείτε να δείτε από την ιστοσελίδα  imd.gr ή πατώντας παρακάτω:

 

Λεμονάδα Σπιτική – Επεισόδιο 1

 

Λεμονάδα Σπιτική – Επεισόδιο 2

 

Λεμονάδα Σπιτική – Επεισόδιο 3

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση