Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Λείψανο Αγίου Αμφιλοχίου της Πάτμου στην Ευαγγελίστρια
Λείψανο Αγίου Αμφιλοχίου της Πάτμου στην Ευαγγελίστρια

Λείψανο Αγίου Αμφιλοχίου της Πάτμου στην Ευαγγελίστρια

Ευλογία για την τοπική Εκκλησία και την ιδιαιτέρως συνιστά η έλευση τεμαχίου του  λειψάνου του νεοφανούς Οσίου Αμφιλοχίου της Πάτμου στην επαρχία .

Το λείψανο θα αφιχθεί το Σάββατο 16/10, στις 6μ.μ., στον ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας, όπου θα το υποδεχτούν κλήρος και λαός.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πράσινης Ενορίας, την Κυριακή 17/10 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – αφιέρωμα στον Άγιο Αμφιλόχιο της Πάτμου, μετά την , στο Πν. Κέντρο του ναού.

Ομιλητής θα είναι ο αρχιμ. Αντίπας Νικηταράς, προηγούμενος της  Μονής Πάτμου, με θέμα «Ο Άγιος του περιβάλλοντος». Θα ακολουθήσει για το πρόγραμμα «Πράσινη ενορία»

Το λείψανο του θα παραμείνει προς προσκύνηση στον ναό έως την Πέμπτη 21/10 και κατά την διάρκεια της ενταύθα παραμονής του θα τελείται καθημερινά η , ενώ την Τρίτη 19 προς Τετάρτη 20/10 θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.

Ολόκληρο το πρόγραμμα των λατρευτικών και άλλων εκδηλώσεων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της  Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση