Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Λαμπρή Πασχαλιά στη Μητρόπολη Δημητριάδος
Λαμπρή Πασχαλιά στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Λαμπρή Πασχαλιά στη Μητρόπολη Δημητριάδος

 

          Με λαμπρότητα και με την ελπίδα και την αισιοδοξία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ανθρώπων, γιορτάστηκε το στην Μητρόπολη , παρά τους περιορισμούς για την της δημόσιας υγείας.

Το βράδυ της Αναστάσεως ο    Ιγνάτιος έψαλε το « Ανέστη» στον Μητροπολιτικό  ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, επί ειδικής εξέδρας, στο προαύλιο, παρουσία πιστών, τηρουμένων των προβλεπόμενων μέτρων.

Ενώπιον κλήρου και λαού ανέγνωσε το Αναστάσιμο μήνυμά του, μεταφέροντας σε όλους το μήνυμα της Αναστάσιμης Αγάπης του Ιησού Χριστού.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας   προσέφερε πασχαλινά αυγά στο εκκλησίασμα.

Την Κυριακή του , στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου Βόλου τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης, χοροστατούντος του  κ. Ιγνατίου, παρουσία ικανού αριθμού κληρικών και λαϊκών.

Κατά την διάρκεια του Εσπερινού αναγνώσθηκε το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο ελληνιστί, λατινιστί, γαλλιστί, αγγλιστί, ρουμανιστί, γερμανιστί και ισπανιστί, ενώ εψάλη και στην Ομηρική διάλεκτο.

Στο τέλος της Αναστάσιμης ακολουθίας  ευχαρίστησε όλους για την πιστή τήρηση των μέτρων και της τάξης κατά την και ευχήθηκε πατρικώς σε όλους η Ανάσταση του Κυρίου να σηματοδοτήσει το πέρασμα από την δοκιμασία της πανδημίας στην ελεύθερη , μια αναστημένη εν Χριστώ .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακοπή κυκλοφορίας στις Λεωφόρους Αθηνών και Λαρίσης λόγω ασφαλτόστρωσης  - https://t.co/loOkxQ6TAb… -

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

"Αλιεύοντας" την είδηση