Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Λαμπρή εμφάνιση του Γυναικείου Χορού «Αι Άδουσαι» στην Ευαγγελίστρια
Λαμπρή εμφάνιση του Γυναικείου Χορού «Αι Άδουσαι» στην Ευαγγελίστρια

Λαμπρή εμφάνιση του Γυναικείου Χορού «Αι Άδουσαι» στην Ευαγγελίστρια

Τιμήθηκε ο Πρωτοψάλτης Ελευθέριος Ζήτης

Σπουδία εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο 26/3 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας ο Γυναικείος Βυζαντινός της Τοπικής Εκκλησίας «Αι Άδουσαι», υπό την δ/νση της Δομεστίκαινας Σεβαστής Μαζέρα – Μάμαλη.

Στο πλαίσιο των τετραήμερων εορταστικών εκδηλώσεων, ο παρουσίασε θρησκευτικούς ύμ, με τίτλο: «ΑΔΕΤΩ ΣΟΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ», αφιερωμέ στην Υπεραγία Θεοτόκο. Στην παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. , πολλοί Κληρικοί, ο Ομότιμος Καθηγητής Μουσικολογίας του Αθηνών κ. Γρηγόριος Στάθης και πλήθος φιλόμουσων ακροατών, που με το χειροκρότημά τους απέδωσαν τα εύσημα στην εξαιρετική χορωδία.

Στο τέλος της ς, η ενορία της Ευαγγελιστρίας τίμησε τον πρωτοψάλτης της Ελευθέριο Ζήτη, για την πολυετή, ευδόκιμη και Θεοφιλή διακονία του στο Ναό, ενόψει της αποχώρησής του από την ενεργό δράση.

Για τον τιμηθέντα πρωτοψάλτη μίλησε ο προϊστάμενος του Ναού πρωτ. Κων/νος Αυγέρης, ενώ ο Σεβασμιώτατος εξήρε, πέραν των αδιαμφισβήτητων φωνητικών και ιεροψαλτικών του προσόντων, το αξεπέραστο εκκλ/κό του ήθος και την ευσέβειά του, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμησιν για τους νεωτέρους.

adouses_03adouses_00

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση