Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Λαμπρή εμφάνιση του Γυναικείου Χορού «Αι Άδουσαι» στην Ευαγγελίστρια
Λαμπρή εμφάνιση του Γυναικείου Χορού «Αι Άδουσαι» στην Ευαγγελίστρια

Λαμπρή εμφάνιση του Γυναικείου Χορού «Αι Άδουσαι» στην Ευαγγελίστρια

Τιμήθηκε ο Ελευθέριος Ζήτης

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο 26/3 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας ο Γυναικείος Βυζαντινός χορός της Τοπικής Εκκλησίας «Αι Άδουσαι», υπό την δ/νση της Δομεστίκαινας Σεβαστής Μαζέρα – Μάμαλη.

Στο πλαίσιο των τετραήμερων εορταστικών εκδηλώσεων, ο χορός παρουσίασε θρησκευτικούς ύμνους, με τίτλο: «ΑΔΕΤΩ ΣΟΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ», αφιερωμένους στην Υπεραγία Θεοτόκο. Στην παρέστησαν ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος, πολλοί Κληρικοί, ο Ομότιμος Καθηγητής Μουσικολογίας του Αθηνών κ. Γρηγόριος Στάθης και πλήθος φιλόμουσων ακροατών, που με το χειροκρότημά τους απέδωσαν τα εύσημα στην εξαιρετική χορωδία.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η της Ευαγγελιστρίας τίμησε τον της Ελευθέριο Ζήτη, για την πολυετή, ευδόκιμη και Θεοφιλή διακονία του στο Ναό, ενόψει της αποχώρησής του από την ενεργό δράση.

Για τον τιμηθέντα πρωτοψάλτη μίλησε ο προϊστάμενος του Ναού πρωτ. Κων/νος Αυγέρης, ενώ ο Σεβασμιώτατος εξήρε, πέραν των αδιαμφισβήτητων φωνητικών και ιεροψαλτικών του προσόντων, το αξεπέραστο εκκλ/κό του ήθος και την ευσέβειά του, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμησιν για τους νεωτέρους.

adouses_03adouses_00

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση