Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Κυριακή της Πεντηκοστής
Κυριακή της Πεντηκοστής

Κυριακή της Πεντηκοστής

Εορτή του Αγίου Πνεύματος

 Την γενέθλια ημέρα της εορτάζει η Εκκλησία την 16/6.

Ο μητροπολίτης Δημητριάδος  θα λειτουργήσει και θα τελέσει τον Εσπερινό της Γονυκλισίας στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου .

 Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (17/6) στην τοπική   Εκκλησία πανηγυρίζουν οι κάτωθι :

  Αγίας Τριάδος Νοσοκομείου

 Την παραμονή της ς στις 7,30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτη  Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της ς θα τελεστεί Πανηγυρική , ιερουργούντος του αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

  Αγίας Τριάδος Άνω Βόλου

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική , ιερουργούντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Αγίας Τριάδος Μουρεσίου

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της πανηγύρεως θα προεξάρχει ο αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, γενικός αρχιερατικός της Μητροπόλεως Δημητριάδος, ο οποίος θα ομιλήσει.

  Αγίας Τριάδος Τρικερίου

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της πανηγύρεως θα προεξάρχει ο αρχιμ. Πάμφιλος Κοιλιάς, ιεροκήρυκας, ο οποίος θα ομιλήσει.

  Αγίας Τριάδος Σούρπης

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, αρχιερατικού επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

  Αγίας Τριάδος Κατηχωρίου

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

  Αγίας Τριάδος Μηλεών

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση