Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Κυριακή Ε΄ Νηστειών στη Μεταμόρφωση
Κυριακή Ε΄ Νηστειών στη Μεταμόρφωση

Κυριακή Ε΄ Νηστειών στη Μεταμόρφωση

Την Κυρική 14/4 (Ε΄ Νηστειών), ο Δημητριάδος Ιγνάτιος θ λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα ς του Βρεφονηπιακού Σταθμού της τοπικής Εκκλησίας.

Κατά την , ο κ. Ιγνάτιος θα τελέσει αρτοκλασία υπέρ ς των παιδιών, γονέων και εργαζομένων του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Η Μεταμόρφωση» και Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων ευεργετών, δωρητών, εργαζομένων και τροφίμων του Ιδρύματος.

Ε΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

Στις 6.30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Ε΄ Κατανυκτικό εσπερινό της φετινής Μ. Τεσσαρακοστής, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Βόλου, στο τέλος του οποίου θα ολοκληρώσει την σειρά των φετινών κατανυκτικών ομιλιών του, με θέμα «Η Οσία Σοφία της Κλεισούρας».

 

Ομιλία του Ηγουμένου της Ι. Μονής Εσφιγμένου στην

 

Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας της τοπικής  Εκκλησίας, για την πνευματική προετοιμασία κλήρου και λαού ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδος, την Δευτέρα στις 6.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα ψαλεί η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, στο τέλος της οποίας θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των κατανυκτικών ομιλιών της φετινής Μεγάλης Τεσσαρακοστής.  

Ομιλητής θα είναι ο αρχιμ. Βαρθολομαίος, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, με θέμα «Η αγάπη του Θεού».

 

"Αλιεύοντας" την είδηση