Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Κοντά στα αγόρια Λυκείου ο Δημητριάδος Ιγνάτιος
Κοντά στα αγόρια Λυκείου ο Δημητριάδος Ιγνάτιος

Κοντά στα αγόρια Λυκείου ο Δημητριάδος Ιγνάτιος

Στις κτσκηνωτικές εγκαταστάσεις της Μητροπόλεως στον Πηλίου, βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο Ιγνάτιος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του αρχηγού της κατασκηνωτικής περιόδου, αρχιμ.Καλλίνικου εωργακόπουλου και των στελεχών που συγκροτούν την Ε' Κατασκηνωντική περίοδο αγοριών Λυκείου.

Παρά το επιβεβαρυμένο πρόγραμμα των ημερών,  βρέθηκε ανάμεσα στα α Λυκείου, απευθύνοντας λόγο πνευματικής οικοδομής, έχοντας ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί τους. Δεν παρέλειψε να τονίσει τα οφέλη μιάς τέτοιας κατασκηνωτικής εμπειρίας, όπου ο κάθε άλλος είναι μιά ζωντανή του Θεού, διαφορετική, με τις ιδιατερότητές του, που καλείται να βιώσει την εν Χριστώ ελευθερία, αυτό το ύψιστο δώρο του Θεού στον άνθρωπο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα των ημερών, επισημαίνοντας ότι: «δεν είναι ο Θεός τις, αλλά παιδαγωγός. Όπου ακούτε τη λέξη αμαρτία, ας βάζετε δίπλα και τη λέξη αυτάρκεια. Σε κανέναν δεν παραχώρησε τη θέση Του ο Θεός για να κρίνει. Όταν θα έρθει η ώρα, τότε Εκείνος θα κρίνει  και θα κρίνει σίγουρα δίκαια και με ».

Από την πλευρά τους, οι 50 και πλέον κατασκηνωτές μαζί με τον επικεφαλής π.Καλλίνικο, τον ευχαρίστησαν  για την επικοινωνία που είχαν, αφιερώνοντας κατασκηνωτικά τραγούδια. Η κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών Λυκείου ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 30 Ιουλίου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση