Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Το Κοινωνικό Φαρμακείο στηρίζει τους άπορους κρατούμενους του Κορυδαλλού
Το Κοινωνικό Φαρμακείο στηρίζει τους άπορους κρατούμενους του Κορυδαλλού

Το Κοινωνικό Φαρμακείο στηρίζει τους άπορους κρατούμενους του Κορυδαλλού

 

 

Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων απέστειλε η Τοπική  Εκκλησία, διά του Κοινωνικού Φαρμακείου, στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, ύστερα από σχετικό αίτημα του Αναπληρωτού Δ/ντού κ. Χριστοφόρου Γιαννακόπουλου (17/2).

Μετά την αποστολή των φαρμάκων, ο κ. Γιαννακόπουλος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή (7/4) στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στην οποία, μεταξύ άλλων, σημειώνει: «επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες τόσο τις δικές μας, όσο και των εγκλείστων του καταστήματός μας, καθώς και την ικανοποίησή μας για την εμπιστοσύνη και ενίσχυση των προσπαθειών μας. Η προσφορά σε είδη φαρμακευτικών σκευασμάτων από το Κοινωνικό Φαρμακείο, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, είναι πραγματικά πολύτιμη και είναι η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης, της κοινωνικής ευαισθησίας και της ανθρωπιστικής αλληλεγγύης σας για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο περιθώριο. Η αρωγή σας στο δύσκολο έργο μας είναι αδιαμφισβήτητη…»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Αγοραστού –Καραμανλή με εξελίξεις για την έναρξη του βόρειου τμήματος του Ε65 - https://t.co/HezBdsrrhj -

  • Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες - https://t.co/fuemxdVbuG -

  • Παρέμβαση Κων. Μαραβέγια για τη χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων οδοποιίας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου… - https://t.co/mhfKDEYia9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση