Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Κατηχητική Θεία Λειτουργία και ομαδική Βάπτιση στην Αργαλαστή
Κατηχητική Θεία Λειτουργία και ομαδική Βάπτιση στην Αργαλαστή

Κατηχητική Θεία Λειτουργία και ομαδική Βάπτιση στην Αργαλαστή

Γι τους κι τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Αργαλαστής λειτούργησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. την Τρίτη 1/3 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Αργαλαστής, στο πλαίσιο των Κατηχητικών Λειτουργιών που τελεί για τους μαθητές των σχολείων της Μητροπολιτικής περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε και το Μυστήριο του Ιερού Βαπτίσματος σε 4 μαθητές του σχολείου, χαρίζοντας στιγμές μεγάλης συγκίνησης και ς σε όλους.

Οι μαθητές είχαν κατηχηθεί και προετοιμαστεί κατάλληλα από τον Θεολόγο καθηγητή τους Σωτήριο Τσιτσιρίγκα, ο οποίος ανέλυε στα τα βασικά σημεία της Θείας Λειτουργίας και του Μυστηρίου του Ιερού Βαπτίσματος, ενώ ανάδοχοι ήταν και συμμαθητές των παιδιών.

Αμέσως μετά, ο κ. , συνοδευόμενος από τον Δ/ντη του Αργαλαστής Φαίδονος Καψιμάλη, μετέβη στο Σχολείο των παιδιών, όπου είχε την ευκαιρία, μέσα στην τάξη, να απαντήσει σε ερωτήματα των παιδιών της Β΄Λυκείου, ενώ επισκέφθηκε και το .

Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, στις ξεχωριστές στιγμές για τους μαθητές της Αργαλαστής, παρευρέθηκαν ο Δ/ντής και η Αναπληρώτρια Δ/ντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης Σαβελίδης και Καίτη Γαρυφάλλου.

katixitiki_vaptisi_argalasti_72

katixitiki_vaptisi_argalasti_59katixitiki_vaptisi_argalasti_41

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση