Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Κατηχητική Θεία Λειτουργία και ομαδική Βάπτιση στην Αργαλαστή
Κατηχητική Θεία Λειτουργία και ομαδική Βάπτιση στην Αργαλαστή

Κατηχητική Θεία Λειτουργία και ομαδική Βάπτιση στην Αργαλαστή

ι τους κθηγητές και τους μαθητές του ενικού Λυκείου ς λειτούργησε ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος την Τρίτη 1/3 στον Ιερό αό Αγίων Αποστόλων ς, στο πλαίσιο των Κατηχητικών Λειτουργιών που τελεί για τους μαθητές των σχολείων της Μητροπολιτικής περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε και το Μυστήριο του Ιερού Βαπτίσματος σε 4 μαθητές του σχολείου, χαρίζοντας στιγμές μεγάλης συγκίνησης και ς σε όλους.

Οι μαθητές είχαν κατηχηθεί και προετοιμαστεί κατάλληλα από τον Θεολόγο καθηγητή τους Σωτήριο Τσιτσιρίγκα, ο οποίος ανέλυε στα παιδιά τα βασικά σημεία της Θείας Λειτουργίας και του Μυστηρίου του Ιερού Βαπτίσματος, ενώ ανάδοχοι ήταν καθηγητές και συμμαθητές των παιδιών.

Αμέσως μετά, ο κ. Ιγνάτιος, συνοδευόμενος από τον Δ/ντη του ΓΕΛ Αργαλαστής Φαίδονος Καψιμάλη, μετέβη στο Σχολείο των παιδιών, όπου είχε την ευκαιρία, μέσα στην τάξη, να απαντήσει σε ερωτήματα των παιδιών της Β΄Λυκείου, ενώ επισκέφθηκε και το .

Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, στις ξεχωριστές στιγμές για τους μαθητές της Αργαλαστής, παρευρέθηκαν ο Δ/ντής και η Αναπληρώτρια Δ/ντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης Σαβελίδης και Καίτη Γαρυφάλλου.

katixitiki_vaptisi_argalasti_72

katixitiki_vaptisi_argalasti_59katixitiki_vaptisi_argalasti_41

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση