Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Κατηχητικές – υποδειγματικές Θείες Λειτουργίες για μαθητές
Κατηχητικές – υποδειγματικές Θείες Λειτουργίες για μαθητές

Κατηχητικές – υποδειγματικές Θείες Λειτουργίες για μαθητές

Για τους και τις μαθήτριες του Ενιαίου Λυκείου Αλμυρού και του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του λειτούργησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος την Τετάρτη 17/2 και την Πέμπτη 18/2, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού και στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Βελεστίνου, αντίστοιχα.

Ο κ. Ιγνάτιος τέλεσε και τις δυο ημέρες κατηχητική – υποδειγματική , όπου στην μεν πρώτη ο Αρχιμ. Γεώργιος Γιαννιός, στη δε δεύτερη ο θεολόγος καθηγητής Σωτήριος Τσιτσιρίγκας ανέλυσαν στα τα βασικά σημεία της Θείας Λειτουργίας και του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας. Στο τέλος κάθε Θείας Λειτουργίας ο κ. Ιγνάτιος μαζί με το αντίδωρο, διένειμε σε όλα τα την Καινή Διαθήκη.

Η πρωτοβουλία της κατηχητικής – υποδειγματικής Θείας Λειτουργίας, βρίσκει θερμή ανταπόκριση από τους και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων.

Γι’ αυτό το λόγο, την τελευταία διετία, ο Σεβασμιώτατος ανταποκρίνεται στις σχετικές προσκλήσεις, για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, φέροντας έτσι τα σε γνωριμία με τον ανυπέρβλητο λειτουργικό πλούτο της Εκκλησίας.

katixitikes_08

katixitikes_05katixitikes_03

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

  • Στα "κόκκινα" ο #υδράργυρος #υδράργυρος - https://t.co/pxt6tJsiYP -

  • Μετεγγραφή Ντουάρτε Βαλέντε στον Ολυμπιακό Βόλου #ΝτουάρτεΒαλέντε - https://t.co/hBKb9m129T -

"Αλιεύοντας" την είδηση