Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Ιερά Παράκληση στην Παναγία , στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου
Ιερά Παράκληση στην Παναγία , στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου

Ιερά Παράκληση στην Παναγία , στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου

Για ακόμα μια χρονιά ο θεσμός πλέον των «Αυγουστιάτικων Παρακλήσεων» πραγματοποιείται έχοντας ως στόχο να προσθέσει στην κατάνυξη του Δεκαπενθήμερου.

Μετά από τις δύο επιτυχημένες που πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές του Σωρού και της Βελίκας Αγιάς και που ο όχι μόνο τίμησε αλλά αγκάλιασε με την παρουσία του συνεχίζεται ο θεσμός με την εκδήλωση, αύριο Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 και 8.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της Νέας Αγχιάλου.

Την περιοχή θα επισκεφτεί ο και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος όπου θα τελέσει την Ιερά Παράκληση στην , στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια, στις 9.00 το βράδυ , θα ακολουθήσει συναυλία.

Θα εμφανιστεί η Ορχήστρα «ΙΩΝΙΑ» με τον Βασίλη Αγροκώστα, που θα παρουσιάσουν του λαού, αφιερωμένα στην Παναγιά.

Εν τω μεταξύ, μεγάλη εντύπωση έκαναν οι παρεμβάσεις και ο λόγος του Ηλία Λιαμή, καθηγητή Μέσης Εκπαίδευσης και ανώτερων θεωρητικών της μουσικής, ενώ κατέχει και την προεδρία της Συνοδικής Επιτροπής Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Συγγραφέα και Θεολόγου Δημητρίου Καραβασίλη.

Και οι δύο είναι παλαιοί του Σεβασμιωτάτου.

Ο Φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ , για τη του Πολιτιστικού Αποθέματος», συνεργάστηκε με επιτυχία με την ενοριακή επιτροπή του του Αγίου Γεωργίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της π. Αθανάσιο , προκειμένου η εκδήλωση να είναι εφάμιλλη των προηγούμενων και οι παρευρισκόμενοι να απολαύσουν μια βραδιά θρησκευτικής και πολιτισμικής αγαλλίασης.

Την φετινή χρονιά πραγματοποιούνται σε νέες περιοχές έχοντας στόχο να καταφέρουν μελλοντικά να καλύψουν όλα τα αιτήματα των περιοχών της περιφέρειας, ώστε ο καθένας να γίνει μέτοχος του πνεύματος των Ιερών Παρακλήσεων και της χαράς που εκπέμπει η Ορθοδοξία , εντός και εκτός των Ιερών Ναών , όπως πολύ εύστοχα επισήμανε ο Ηλίας Λιαμής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση