Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων στην Μακρυρράχη
Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων στην Μακρυρράχη

Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων στην Μακρυρράχη

Ξεχωριστή τιμή και ευλογία για την ενορία της Μακρυρράχης και το Ανατολικό εν γένει, συνιστά η έλευση και τετραήμερη παραμονή Ιερών Λειψάνων των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μακρυρράχης.

Τα θα αφιχθούν το Σάββατο 3/8, στις 7.30 μ.μ. και θα τα υποδεχθεί επισήμως ο μητροπολίτης Δημητριάδος  Ιγνάτιος, επικεφαλής του κλήρου και του ευσεβούς λαού. Αμέσως μετά, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Την 4/8 θα τελεστεί πανηγυρική , ενώ στις 8.30 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στη 1 μετά τα μεσάνυκτα.

Την Δευτέρα 5/8, στις 10.00 π.μ. θα τελεστεί το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου και στις 5.30 μ.μ. ο Μέγας Εσπερινός της εορτής της .

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί η και στις 12.00 μ. θα πραγματοποιηθεί επισήμως η αναχώρηση των Ιερών Λειψάνων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση της προθεσμίας καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων που είχαν ανασταλεί κατά το εξάμηνο μετά τον «Ιανό»,… - https://t.co/dUPIGxrLBC -

  • Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου - https://t.co/Ee6jlfY3UY -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/LgsPcu8eE2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση