Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Η υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος
Η υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Η υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Ευλογία της Βαπιτας στον Μητροπολιτικό αό

Με τέσσερις λατρευτικές εκδηλώσεις, την Δευτέρα 31/12, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η τοπική Εκκλησία θα υποδεχθεί το νέο έτος 2019, εναποθέτοντας στα χέρια του Θεού τις ελπίδες όλων για μια καλύτερη χρονιά.

Στις 12.00 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό αό Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί η ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βαπιτας της Μητροπόλεως Δημητριάδος, από τον μητροπολίτη Ιγνάτιο, παρουσία του ιερού κλήρου, των αρχών, των στελεχών της τοπικής Εκκλησίας και του ευσεβούς λαού.

Στις 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της ς του Μεγάλου Βασιλείου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 9.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα τελεστεί ιερά Αγρυπνία, επί τη υποδοχή του νέου έτους, που θα περιλαμβάνει τον Όρθρο, την Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου και την ευλογία της Βασιλόπιτας της ς.

Στις 11.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, θα τελεστεί ο Εσπερινός, η Δοξολογία επί τω νέω έτει και η ευλογία της Βασιλόπιτας της ς από τον κ. Ιγνάτιο.

Δοξολογία επί τω νέω Έτει

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο Δημητριάδος θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου.

Στις 11.30 π.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία για την υποδοχή του νέου έτους 2019.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση