Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Η υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος
Η υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Η υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Ευλογία της Βασιλόπιτας στον Μητροπολιτικό Ναό

Με τέσσερις λατρευτικές , την Δευτέρα 31/12, παραμονή της ς, η τοπική Εκκλησία θα υποδεχθεί το νέο έτος 2019, εναποθέτοντας στα χέρια του Θεού τις ελπίδες όλων για μια καλύτερη χρονιά.

Στις 12.00 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί η ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της , από τον μητροπολίτη Ιγνάτιο, παρουσία του ιερού κλήρου, των αρχών, των στελεχών της τοπικής Εκκλησίας και του ευσεβούς λαού.

Στις 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς της ς του Μεγάλου Βασιλείου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 9.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα τελεστεί ιερά Αγρυπνία, επί τη υποδοχή του νέου έτους, που θα περιλαμβάνει τον Όρθρο, την Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου και την ευλογία της Βασιλόπιτας της ενορίας.

Στις 11.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Βόλου, θα τελεστεί ο ς, η Δοξολογία επί τω νέω έτει και η ευλογία της Βασιλόπιτας της ενορίας από τον κ. Ιγνάτιο.

Δοξολογία επί τω νέω Έτει

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο Δημητριάδος θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου.

Στις 11.30 π.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία για την υποδοχή του νέου έτους 2019.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση