Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Η Μητρόπολη τιμά την φιλόλογο Πολυξένη Βέτσικα
Η Μητρόπολη τιμά την φιλόλογο Πολυξένη Βέτσικα

Η Μητρόπολη τιμά την φιλόλογο Πολυξένη Βέτσικα

Μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών

 

Την μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Προστατών της Παιδείας και των Ελληνικών ραμμάτων, θα τιμήσει η τοπική Εκκλησία την ημέρα της μνήμης τους, Πέμπτη 30/1.

Σύμφωνα με το καταρτισθέν πρόγραμμα, το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, ιερουργούντος του μητροπολίτη    Ιγνατίου, παρουσία των δ/ντών Εκπαιδεύσεως Μαγνησίας, εκπαιδευτικών και .

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο επίσκοπος θα τελέσει  αρτοκλασία υπέρ υγείας των εκπαιδευτικών του τόπου  και για την ανάπαυση των κεκοιμημένων εκπαιδευτικών.

Στις 11.00 π.μ., στο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. αζή), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εορταστική , προς τιμήν του εκπαιδευτικού κόσμου της Μαγνησίας. Τιμώμενο πρόσωπο θα είναι η παλχος εκπαιδευτικός, φιλόλογος  Πολυξένη Βέτσικα, στην οποία ο κ. Ιγνάτιος θα απονείμει την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της  Μητροπόλεως , τον Χρυσό Σταυρό μετά Διπλώματος, για την ανεκτίμητη και πολυχρόνια προσφορά της στην εκπαίδευση.

Για την κ. Βέτσικα θα ομιλήσουν η  Αναστασία Πολίτου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, η  Ευρύκλεια Αναγνώστου, φιλόλογος και η  Μαρία Σιούλα – Καρκαλέτσου, φιλόλογος.

Θα ακολουθήσει η απονομή της Τιμητικής Διάκρισης από τον  κ. Ιγνάτιο και η αντιφώνηση της τιμωμένης.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση