Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Η Κοίμηση της Αγίας Άννης
Η Κοίμηση της Αγίας Άννης

Η Κοίμηση της Αγίας Άννης

Την Κοίμηση της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης τιμά η Εκκλησία το Σάββατο 25/7.
Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά θα είναι ο (Ζαλόγγου – Ναυαρίνου), όπου στις 7.30 μ.μ. θα γίνει η υποδοχή τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Άννης, στην συμβολή των οδών και Ναυπλίου.

Ακολούθως, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 10.30 μ.μ. θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.

Το Ιερό Λείψανο της Αγίας Άννης θα αποθησαυριστεί στον Ναό και θα παραμείνει σ’ αυτόν εσαεί, απτή ευλογία της Αγίας Μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις 10.00 π.μ. θα ψαλεί επίσημη Δοξολογία, επί τη ελεύσει του Ιερού Λειψάνου και στις 6.30 μ.μ. ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Αγίας Άννης.

Την Κοίμηση της Αγίας Άννης πανηγυρίζει, επίσης, ο ομώνυμος του Αγιοκάμπου Αγιάς.

Την παραμονή της εορτής, στις 7.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση